Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل کارگزاری آگاه با بیان اینکه بعد از اتفاق فنی که چهارشنبه در کارگزاری روی داد، درصدد رفع مشکل هستیم و اکنون سامانه معاملات آنلاین راه‌اندازی شده، گفت: برای کسانی که در این مسئله زیان دیده‌اند، سازوکار جبرانی در نظر گرفته‌ایم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با توجه به اینکه تعداد مشتریان بورس اوراق بهادار امسال با تبلیغ همه جانبه دولت و عرضه شرکت‌های ارزنده در بورس و نیز هجوم نقدینگی سرگردان به سمت این بازار به شدت افزایش یافته، بنابر این تعداد معاملات و تراکنش‌ها و تعداد متقاضیان به نسبت سال‌های قبل چندین برابر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین سامانه‌های فنی و زیرساخت‌های بورس و سامانه‌های معاملات و پس از معاملات واقعا پاسخگو نیست و معاملات در بورس به کندی صورت می‌گیرد.

در این زمینه از روز چهارشنبه 4 تیر 99 که همزمان با عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه‌گذاری پویا در نماد وپویا بود، متاسفانه سامانه‌های کارگزاری آگاه دچار مشکل شده و سهامداران با مشکلاتی مواجه شدند.

پس از این مسئله تعداد 24 هزار و 383 نفر از مخاطبان سامانه «فارس من» با ثبت موضوع «به مشکلات مشتریان کارگزاری آگاه رسیدگی شود» و همچنین تعداد 594 هزار نفر از مخاطبان با ثبت موضوع «رسیدگی به وضعیت سهامداران خسارت‌دیده یک کارگزاری» خواستار پیگیری خبرنگار فارس و پاسخ مسئولان مربوطه شدند.

خبرنگار فارس در این زمینه با محمدرضا سرافراز یزدی مدیرعامل کارگزاری آگاه تماس گرفت که وی گفت: در دو سه روز تعطیل بعد از چهارشنبه که اختلال در سامانه‌های معاملات کارگزاری آگاه روی داد، همکاران من تمام توان خود را به کار گرفتند تا سیستم‌ها و سامانه معاملات بالا بیاید و در این زمینه دستگاه‌های جدید آوردیم و از صبح شنبه خدمات معاملات آنلاین آماده بود و امروز هم سیستم معاملات آنلاین کار می‌کند، اما با آوردن دستگاه‌های جدید و تغییراتی که ایجاد شده قبول دارم که سامانه‌های معاملات هم با کندی و هم با اختلال همراه بوده است.

وی گفت: ‌در عین حال مشتریان ما هم دیروز شنبه و هم امروز یکشنبه توانستند معاملات آنلاین انجام دهند. البته این را می‌پذیرم که عده‌ای برای ورود به سامانه‌ها با مشکل مواجه شدند اما این اطمینان خاطر را می‌دهیم که با تمام توان و نیرو و منابع خود در صدد هستیم اختلال موجود را رفع کنیم و سیستم هر چه زودتر به وضعیت پایدار برسد.

مدیرعامل کارگزاری آگاه در مورد اینکه چه زمانی سیستم معاملات آگاه، پایدار می‌شود،‌گفت:‌ما تمام تلاش و سعی خود را می‌کنیم که سیستم به وضع عادی برگردد اما واقعا نمی‌توانیم زمان دقیقی ارائه کنیم. 

سرافراز یزدی در مورد اینکه چه تعدادی از مشتریان شما ظرف دیروز و امروز توانستند معاملات خود را انجام دهند، گفت: ‌امروز حداقل 200 هزار اردر یا سفارش و تقاضا به صورت آنلاین انجام شد. همچنین شعب شهرستانی ما که به بیش از 90 شعبه می‌رسد و کال سنتر ما یا مرکز تماس مشتریان به دو برابر افزایش نیست و در حالی که قبلا بین 65 تا 70 نفر پاسخگوی مشتریان بود، اکنون این تعداد 150 نفر ارتقا یافته و تعداد خطوط هم محدودیتی ندارد و تمام تلاش ما بر این است که پاسخ مشتریان از طریق تلفن، ایمیل و سایر شبکه‌های اجتماعی را بدهیم.

وی در مورد روش‌های جبرانی برای مشتریانی که با اختلال ایجاد شده دچار زیان شدند، گفت:‌برای این جبران یک سایتی معرفی کردیم که کسانی که نتوانستند سهام عرضه اولیه شرکت سرمایه‌گذاری پویا را در روز چهارشنبه خریداری کنند در آن سایت به نشانی پویا آگاه ثبت نام کنند.

مدیرعامل کارگزاری آگاه در مورد اینکه دقیقا چه روش جبرانی پیش‌بینی کرده‌اید، گفت:‌ ما برای کسانی که نتوانستند سهام عرضه اولیه بگیرند و در آن سایت پویا ثبت نام کردند، گفته‌ایم اطلاعات خود را بارگذاری کنند و از مزایایی که برایشان در نظر گرفته‌ایم به میزان 30 درصد ارزش عرضه اولیه به عنوان اعتبار ریالی می‌دهیم و برای مشتری چند گزینه در نظر گرفته‌ایم که یا می‌تواند این مبلغ را بردارد و خرج کند یا به اعتبار خود اضافه کند یا سهام بخرد و یا بسته اعتباری از ما دریافت کند و این در اختیار مشتری است.

سرافرازیزدی در مورد اینکه آیا همانند کشاورزی که ابزار قطعات را برای تراکتور خود از قبل تهیه کرده تا در هنگام کشت و کار به خاطر یک قطعه معطل نشود، شما هم از قبل پیش‌بینی کرده و از قبل ابزار و سامانه‌ها را تهیه کرده‌اید که دچار اختلال نشوید، گفت: ‌از ابتدای سال 97 تا کنون زیرساخت‌های فنی خود را 10 برابر ارتقا دادیم و این داستانی که می‌گویم حداکثر توان خود را روی ارتقاء ظرفیت‌ها و سامانه‌ها انجام دادیم. در حال حاضر مشکل قطعه و تجهیزات نداریم. از طرف دیگر دیتا سنتری که اطلاعات کارگزاری ما و سایر کارگزاریها در آن قرار دارد یکی از بهترین دیتا سنترهای کشور است و به شدت قابل اتکا است. اما اتفاقی که در روز چهارشنبه روی داد واقعا غیرمترقبه است و ما از دو سه روز قبل تمام تجهیزات نو را جایگزین کردیم و هر جا لازم بود، سامانه‌ها را ارتقا دادیم تا سرویس‌های معاملات آنلاین در دسترس باشد و به مرور زمان سامانه‌ها به ظرفیت حداکثر خود برسند و تجهیزات کار کنند.

وی همچنین گفت:‌ بحث دیگر این است که ظرفیت مشتریان و معاملات در بازار سرمایه بسیار زیاد شده است و نه تنها کارگزاری آگاه، بلکه تمام ارکان بازار سرمایه شب و روز تلاش می‌کنند تا بتوانند به سیل تقاضاهای مردم و معاملات پاسخ دهند و تمام شرکت‌های ارائه دهنده خدمات به بازار سرمایه و ارکان بازار سرمایه تلاش می‌کنند، بهترین سرویس و خدمات را بدهند، اما تقاضا برای حضور در بازار سرمایه به شدت زیاد شده که این مسئله کارها را مشکل می‌کند. در عین حال ما از روز چهارشنبه شب و روز در تلاشیم سامانه‌ها به حالت اول برگردد.

مدیرعامل کارگزاری آگاه همچنین در پاسخ به این پرسش که مشتریانی که برای دریافت کد بورسی به دفاتر پیشخوان دولت الکترونیک مراجعه  می‌کنند فقط فرم‌های یکی دو کارگزاری از جمله مفید و آگاه به آنها پیشنهاد می‌شود آیا با دفاتر پیشخوان دولت الکترونیک قرارداد بسته و انحصار ایجاد کرده‌اید که اکنون نمی‌توانید پاسخ مشتریان را بدهید،‌گفت: ‌انحصاری در کار نیست. دفتر مرکزی پیشخوان دولت الکترونیک اعلام کرده هر کسی از مردم با هر کارگزاری که دوست داشت می‌تواند کد بورسی بگیرد و اگر دفاتر پیشخوان به مردم اجبار کنند که با فلان کارگزاری کار کنید، این تخلف محسوب شده و با آنها برخورد انضباطی می‌شود. آدرس 108 کارگزاری بورسی در سایت مربوطه وجود دارد که فعال هستند. هر کسی اختیار دارد با کارگزاری مورد نظر خود کار کند و انحصاری در کار نیست.

سرافرازیزدی این را هم گفت البته برخی مشتریان ترجیح می‌دهند با کارگزاری‌هایی کار کنند که شعب بیشتر دارند و یا رتبه بهتری دارند که البته رتبه‌بندی کارگزاران قبلا وجود داشت و الان دستورالعمل رتبه‌بندی کارگزاران تغییر کرده است.

وی تاکید کرد:‌ما هیچ وقت دنبال انحصار نبوده‌ایم البته تبلیغات و اطلاع رسانی انجام می‌دهیم و هر کارگزاری که مشتری بیشتری جذب کند و شعب بیشتری داشته باشد می‌تواند مشتریان جدید جذب کند مانند اینکه بانک‌ها بخواهند سپرده مردم را به سمت خود جذب کند.

مدیرعامل کارگزاری آگاه گفت:‌ما در کشور 90 شعبه کارگزاری آگاه داریم که در همه استان‌ها و شهرهای بزرگ مستقر هستند.

سرافرازیزدی در پاسخ به این پرسش که بالاخره چه زمانی سامانه معاملات شما به روال عادی برمی‌گردد، گفت: تمام تلاش خود را انجام می دهیم و در اولویت قرار می‌دهیم و از روز چهارشنبه همکاران ما شبانه‌روزی کار می‌کنند و مشکلات را یکی یکی حل می‌کنند. من به مشتریان پیام می‌دهم که ما ایستاده‌ایم تا مشکلات راحل کنیم. البته واقعا سخت است و به کندی پیش می‌رود اما تمام منابع ،‌نیروی انسانی متخصص، مشاوران و پیمانکاران را به کار گرفته‌ایم که این مشکل را حل کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، بنابر اظهارات برخی مشتریان کارگزاری آگاه، قطعی سیستم آنلاین این کارگزاری وارد سومین روز کاری خود شده است. مشتریان این کارگزاری یا موفق به ورود به حساب کاربری آنلاین خود نمی‌شوند یا اگر موفق به ورود شوند با صفحه‌ای با چهره‌ای متفاوت از قبل مواجه می‌شوند که کار خاصی در آن نمی‌توانند صورت دهند. 

در همین شرایط بنابر اظهار برخی مشتریان، خطوط تلفنی این کارگزاری نیز اشغال است و مشتریان امکان تماس با کارگزاری را ندارند. 
بنابر رصدهای صورت گرفته، اعتراضات برخی سهامداران و مشتریان این کارگزاری در شبکه‌های اجتماعی ادامه دارد و برخی از آنها به‌صراحت از عزم خود برای تغییر کارگزار ناظر سخن می‌گویند. 

در شرایطی که مدیران کارگزاری آگاه گفته‌اند برای جبران ضرر روز چهارشنبه کسانی که موفق نشده‌اند، اقدام به خرید عرضه اولیه «وپویا» نمایند تمهیداتی اندیشیده‌اند، مشخص نیست، برای جبران ضرر آن‌دسته از مشتریان خود که به خاطر عدم امکان معامله در روزهای شنبه و یکشنبه زیان دیده‌اند، قرار است چه فکری بکنند.

این در حالی است که هنوز مشخص نیست آنچه تمهیدات این کارگزاری برای جبران ضرر عدم خرید عرضه اولیه روز چهارشنبه خوانده می‌شود، تا چه حد از نظر مشتریان جذاب بوده و مورد استقبال قرار گیرد. 

صبح روز چهارشنبه و در شرایطی که بسیاری از فعالان بازار سهام آماده مشارکت در عرضه اولیه وپویا بودند، مشتریان کارگزای آگاه با پیامی مواجه شدند که از اشکال فنی در زیرساخت‌های این کارگزاری خبر می‌داد.

در این پیام وعده داده شده بود که کارگزاری تلاش می‌کند خرید سهم عرضه اولیه را از طرق جایگزین انجام دهد، اما بعدا برای بسیاری از مشتریان این کارگزاری مشخص شد که از عرضه اولیه جا مانده‌اند. وضعیت فعلی شرایط مبهمی را برای کابران آنلاین کارگزاری آگاه پدید آورده است. 

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: معاملات بورس اختلال عین مدیرعامل کارگزاری آگاه معاملات آنلاین روز چهارشنبه بازار سرمایه عرضه اولیه سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۴۳۵۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور

حمید رضا ادراکی دربارۀ وضعیت تشخیص بیماری‌های نادر در کشور گفت: وقتی یک پزشک با یک بیماری جدید برخورد می‌کند، امکان دارد که نتواند آن بیماری را تشخیص دهد و در واقع مهارت کافی برای تشخیص را نداشته باشد. گذشته از آموزش های تئوریک برای پزشک، دیدن و ویزیت بیمار برای تشخیص خیلی مهم است. ندیدن بیماران، معضلی برای پزشکان در معالجه بیماری‌های نادر است که موجب کنترل نداشتن بر درمان آن ها می‌شود. این معضل سبب می‌شود که دوره درمان طولانی شود و یا حتی عوارضی برای بیمار بوجود آورد.

وی از تازه ترین راهکارها برای ارتقای علم پزشکان کشور در حوزه بیماری‌های نادر گفت: بنیاد بیماری‌های نادر کتاب‌هایی به نام اطلس بیماری‌های نادر ایران تالیف کرده است. این کتاب‌ها در چهار حوزه منتشر شده که آخرین ویرایش آن در حوزه مغز و اعصاب منشر شده است. این کتاب‌ها مجموعه‌ای از اطلاعات در مورد بیماری‌های نادری است که در کشور خودمان وجود دارد و برگرفته از علم پزشکیِ پزشکان ایران است.

عضو هیت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این کتاب به صورت رایگان در اختیار دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌های وابسته به دانشگاه قرار گرفته است. همچنین این کتاب‌ها که در مورد تشخیص بیماری‌های نادر می باشد به صورت رایگان در اختیار مراکز بهداشت نقاط مختلف کشور نیز قرار دارد.

مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران بیان کرد: در این کتاب‌ها همه بیماری‌ها و علایم مربوطه طبقه‌بندی شده، تست‌ها برای تشخیص بیماری، انواع معاینات کلینیکی و داروهای لازم ذکر شده است.

ادراکی دربارۀ اقدام پزشکان در رویارویی با بیماری های جدید گفت: پس از تشخیص بیماری با کمک این کتاب‌ها، پزشک باید بیمار را به بنیاد معرفی کنند تا نخست آمار فرد وارد لیست بیماران نادر شود. در مرحله بعد متخصصان به تشخیص قطعی آن بیماری می‌پردازند که با رسیدگی‌های هر چه بیشتر سازمان، بتوان درمان درست را پیش گرفت.

وی خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت، سازمان غذا و دارو و بیمه سلامت در همه مراحل درمان، بیماری فرد را پیگیری می‌کنند. این پشتیبانی کاملا از طرف وزارت بهداشت است که پس از ثبت نام در سایت، با بیمار تماس گرفته می‌شود و درمان و پیگیری بیماری با مراجعه بیمار شروع می‌شود.

ادراکی از راهکار دوم برای تشخیص بیماری‌های نادر گفت: راهکار بعدی تشکیل کنگره‌های پزشکی و بازآموزی در حوزه بیماری‌های نادر است. ما در حال حاضر چند کنگره برگزار  کردیم که این کنگره‌ها برای پزشکان کشور کاملا رایگان است.

وی همچنین به راهکار سوم برای تشخیص بیماری‌های نادر پرداخت و گفت: ما در حوزه بین‌الملل آخرین اطلاعات و اخبار در مورد بیماری‌های نادر را رصد می‌کنیم تا بتوانیم دانش خود را در مورد رسیدگی به این بیماری‌ها ارتقا دهیم. من فکر می‌کنم با وجود این فعالیت‌ها، بتوان مقداری از مسئله تشخیص نادرست بیماری‌ها جلوگیری کنیم.

متخصص رادیولوژی و فلوشیپ نورو رادیولوژی درباره وضعیت دسترسی بیماران نادر به دارو گفت:  در صورت کمبود و نیاز به داروهای خاص، نخست اسامی داروها را در سامانه بیماران نادر ایران ثبت می‌کنیم و سپس این اسامی به وزارت بهداشت، سامانه دارو و غذا و بیمه سلامت برای تکمیل داروها فرستاده می‌شود.

مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران در مورد هزینه درمان و داروی بیماران نادر گفت: این بیمارها به سازمان‌های دارو و غذا معرفی می‌شوند و سازمان طبق قانون و طبق سند ملی بیماری‌های نادر موظف است داروی این افراد را از خارج از کشور به طور رایگان تهیه کنند و در اختیار بیماران قرار دهند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در مورد تامین هزینه برای داروی بیماران بیماری‌های نادر گفت: بانک مرکزی باید هزینه مورد نیاز را در اختیار سازمان دارویی قرار دهد تا آن ها با تامین بودجه ارزی بتوانند داروهای مورد نیاز بیماران نادر را در اختیارشان قرار دهند.

ادراکی با بیان اینکه  ۸۵ درصد علل بیماری‌های نادر، ژنتیکی است، تاکید کرد: داروها باید به موقع، با دوز مورد نظر و کاملاً دقیق به بیماران داده شود، چراکه اختلال در هر یک از این موارد موجب تشدید و بدتر شدن بیماری می‌شود.

ادراکی همچنین دربارۀ بیمه بیماران نادر بیان کرد: طبق سند ملی بیماری‌های نادر، بیمه سلامت، مجری پایه و تکمیلی بیماران نادر است؛ در این صورت هزینه تامین درمان بیماری‌های نادر برای بیماران صفر است و بیمه سلامت تمام هزینه‌های درمان این بیماران را تامین می‌کند.

مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر افزود: ما باید تا جایی که در توان داریم، فرد بیمار را تحت حمایت و پوشش خود قرار دهیم تا روند بیماری خود را به خوبی پشت سر بگذارد و به سلامتی دست پیدا کند.

متخصص رادیولوژی و فلوشیپ نورو رادیولوژی دربارۀ درصد اثر بخشی و درمان موفق بیماری‌های نادر گفت: بعضی بیماری‌ها را توانستیم به صورت جدی و اثربخش جلوگیری کنیم که برای مثال می‌توان به بیماری کوتاه قامتی اشاره کرد.

ادراکی در برابر این پرسش که کدام بیماری‌های نادر شرایط بدتری را دارند، گفت: ما آمار دقیقی از این موضوع نداریم، زیرا خود بیماران اطلاعات کافی در این موارد در اختیار ما نمی‌گذارند. اما می‌توان گفت قطعاً بیماری‌هایی که درمان سخت‌تری دارند یا از نظر هزینه گران‌تر هستند یا دسترسی کمتری به داروها دارند، شرایط سخت‌تری را تجربه می‌کنند و نکته مهم در این باره، مدیریت بهتر بیماری و اوضاع بیمار است. هر بیماری که پیگیری نشود باعث می‌شود، بیمار در شرایط بحرانی قرار بگیرد، اما خدا را شکر که این مسائل در حال حاضر در حال پیگیری و رسیدگی بیشتر است.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • هفتمین تور نظارتی قوه قضاییه با حضور اصحاب رسانه در استان هرمزگان/ طراحی سامانه‌های الکترونیک قضایی در حوزه های اعسار، انحصار وراثت و.../ ابتکار جالب توجه در خصوص پرداخت دیه تصادفات بدون تشکیل پرونده قضایی/ تشریح آسیب‌های قاچاق سوخت در استان هرمزگان
  • رگبارهای بهاری از امروز دوباره آسمان فارس را در برمی‌گیرد
  • بیش از ۶۰۵ هزار شماره تلفن ثابت در کردستان دایر شده است
  • افشاگری میلیاردی مدیر سابق استقلال علیه سمیعی
  • ثبات قیمت مرغ در بازار همدان 
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • جهاد آبرسانی در ۱۲۵ روستای لرستان
  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور / موج جدید بارش‌ها کدام مناطق را در برمی‌گیرد؟
  • امدادرسانی نجاتگران هلال احمر ایلام به ۵۴ نفر متاثر از سیل و آبگرفتگی
  • سقوط تراتسفورماتور در منطقه پردیس اهواز