Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@19:41:37 GMT

جبران خسارت مشتریان کارگزاری آگاه در سه سطح

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۴۶۱۵۳۴

به گزارش اکوفارس،‌ در پی ایجاد اختلال در سامانه معاملات کارگزاری آگاه که در روز چهارشنبه 4 تیرماه هم‌زمان با عرضه اولیه سرمایه‌گذاری پویا روی داد، تعدادی از مردم خواستار پیگیری این موضوع از مسؤولان مربوطه شدند.

خبرنگار فارس امروز با محمدرضا سرافراز یزدی مدیرعامل کارگزاری آگاه تماس گرفت و پرسید: برخی مشتریان شما می‌گویند سامانه معاملات آنلاین کارگزاری در ساعات معامله دچار اختلال است و بعد از بسته شدن بازار به راحتی در دسترس قرار می‌گیرد که وی گفت، همان‌طور که قبلاً نیز گفته بودم از روز شنبه و یکشنبه سرویس سامانه‌های آنلاین معاملات کارگزاری در دسترس قرار گرفته و به مشتریان خدمات ارائه می‌کند، البته دیروز یکشنبه نسبت به روز شنبه سامانه بهتر شد و امروز دوشنبه وضع سامانه به حالت پایدار برگشت و حجم ورود مشتریان و انجام معاملات مشتری به اندازه هفته قبل برگشته و مسأله مهمی نداشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی این را هم گفت: البته امروز یکسری مشکلات ریزی وجود داشت که درصدد رفع آن هستیم و امروز دوشنبه نسبت به روز دوشنبه هفته قبل تقریبا معاملات بازار در کارگزاری آگاه تفاوتی پیدا نکرده است، یعنی شرایط مشابه هفته قبل شده و تقریبا سیستم و سامانه معاملات پایدار شده است و مشکلات ریز را هم به مرور رفع می‌کنیم.

مدیرعامل کارگزاری آگاه در مورد اینکه تعداد زیادی از مشتریان در مورد جبران خسارت وارد شده به آنها مطالبی عنوان کردند گفت: جبران خسارت مشتریان در سه سطح انجام می‌شود سطح اول، مشتریانی که روز چهارشنبه 4 تیر ماه می‌خواستند سهام عرضه اولیه سرمایه‌گذاری پویا را بخرند، اما به دلیل قطع سامانه معاملات نتوانستند انجام دهند، به آنها گفته‌ایم در سایت باشگاه مشتریان آگاه به نشانی پویا آگاه مراجعه و ثبت‌نام کنند و ما به اندازه 30 درصد ارزش اولیه را به حساب مشتریان خود در باشگاه مشتریان واریز می‌کنیم که می‌توانند یا پول خود را بردارند یا اعتبار بگیرند واین رقم حدود 30 هزار تومان است که می‌توانند بسته اعتباری تا 2 میلیون تومانی برای خود خریداری کنند و یا پول نقد خود را بردارند و ما الان منتظر هستیم مشتریان آگاه در باشگاه ثبت‌نام کنند و اطلاعات خود را ثبت کنند تا جبران کنیم.

سرافراز یزدی همچنین گفت:‌در مورد بقیه مشتریان که می‌خواستند سهام دیگری غیر از«وپویا» خریداری کنند، اما به خاطر سامانه با مشکل مواجه شدند به مدت یکماه سه سطح به اعضای باشگاه مشتریان خود ارتقاء می‌دهیم و به مدت یک ماه این تخفیف را برای آنها قائل می‌شویم.

وی در توضیح بیشتر گفت: ما در باشگاه مشتریان خود برای اعضاء‌ 10 سطح داریم که به عنوان مثال برای مشتریان خود تا 18 درصد از کارمزد کارگزاری تخفیف قائل بودیم، اما اکنون به مدت یک ماه این تخفیف را به 25 درصد افزایش داده‌ایم، یعنی مشتریان ما تا یک ماه از 25 درصد تخفیف کارمزد کارگزاری برخوردار می‌شوند.

وی گفت: برای مشتریان سطوح بالاتر یعنی بین سطح 8 تا 10 یک پیشنهاد ویژه‌ای در نظر می‌گیریم که با آن مشتریان نیز تماس می‌‌گیریم و این پیشنهاد را به آنها اعلام می‌کنیم.

وی همچنین در مورد اینکه آیا سامانه‌های معاملات شما بعد از اتفاقات ایجاد شده ارتقاء پیدا کردند گفت: سامانه معاملات دارای استانداردهای فنی است که الان تقریباً به شرایط قبلا از حادثه غیرمترقبه رسیده‌ایم و مشکلات جزئی که وجود دارد کم کم رفع می‌کنیم و روز به روز سامانه معاملات ما بهتر می‌شود الان به نظرم از لحاظ فنی به شرایط پایدار رسیده‌ایم و روندی که تعهد کرده بودیم، را ارتقاء داده‌ایم.

وی همچنین در مورد اینکه عده‌ای شایعه کرده بودند فلانی فرار کرده است گفت: اگر 24 ساعته پای سیستم نبودیم و الان آن را ارتقاء‌ نمی‌دادیم، امروز به شرایط پایدار نمی‌رسیدیم البته عده‌ای ممکن است با شایعات در صدد شایعات و جذب فالوور هستند یا عده‌ای رقیب این کارها را می‌کنند.

مدیرعامل کارگزاری آگاه در مورد ارتقاء مرکز تماس کارگزاری آگاه گفت: واحد پاسخگویی به مشتریان ما که تماس‌ها از سراسر به آن وصل می‌شود مرتب پاسخ می‌دهند و به همه خواسته‌های مشتریان از طریق تلفن، ایمیل یا روی سامانه آنلاین از طریق پیکت که مشکلات سامانه را اعلام می‌کنند و هر مشکلی که است کارشناسان به آن پاسخ می‌دهند و رفع می‌کنند، به گونه‌‌ای که ظرفیت پاسخگویی را برای مشتریان دو برابر افزایش دادیم تا کسی پشت خط نماند.

سرافراز یزدی این را هم گفت:‌امروز حدود 20 هزار تماس داشتیم که قبل از بسته شدن بازار در ساعت 12 پاسخ داده شد و چون امروز سیستم معاملات بهتر شد تعداد تماس‌ها هم کمتر شده روز یکشنبه حدود 30 هزار تماس را پاسخ دادیم، در حالی که روزهای عادی بین 10 تا 12 یا حداکثر 15 هزار تماس در روز داشتیم که پاسخ می‌دادیم.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: باشگاه مشتریان سامانه معاملات کارگزاری آگاه مشتریان خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۶۱۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مهدی کرباسیان گفت: بنا بر اعلام برخی مشاوران املاک با پدیده‌ای جدید در بازار مسکن مواجه شده‌ایم. شایعه شده برخی فروشندگان آپارتمان از خریداران تقاضای دلار، ارز دیجیتال، طلا و غیره می‌کنند. به نظر من یکی از دلایل این موضوع ایجاد سامانه خودنویس است که باعث حذف واسطه شده است. به هر حال زمانی که واسطه، معامله را مدیریت می‌کند مبادلات مالی نیز مدیریت می‌شود اما وقتی خریدار و فروشنده از طریق سامانه خودنویس اقدام به معامله می‌کنند نظارتی وجود ندارد.

وی در گفتگویی با ایسنا افزود: بازار خرید و فروش مسکن در رکود به سر می‌برد اما مراجعات مقداری نسبت به فروردین بهتر شده است؛ مراجعاتی که منتج به معامله نمی‌شود و اغلب برای اطلاع از وضعیت اجاره صورت می‌گیرد. هر سال همین‌طور است، معمولا در اردیبهشت و خرداد که تغییرات اقتصادی خود را تا حدودی نشان می‌دهد متقاضیان برای پرس‌وجو می‌آیند. نقل و انتقالات بازار اجاره هم در اردیبهشت و خرداد افزایش می‌یابد.

کرباسیان بیان کرد: قیمت‌های پیشنهادی آپارتمان در تهران نسبت به اسفند حدود ۱۰ درصد تغییر کرده اما به دلیل نبود مشتری، این نرخ‌ها هنوز به قطعیت نرسیده است. یکی از دلایل این کسادی، نوسانات بازار ارز است. کاهش قیمت دلار از محدوده ۶۹ هزار تومان به حدود ۶۱ هزار تومان بازار ملک را به نوعی کساد کرد؛ زیرا معتقدم بازار مسکن، دلاریزه شده و بالا و پایین رفتن قیمت دلار باعث می شود مردم برای خرید و فروش دست نگه دارند.

عضو هیات رئیسه اتحادیه مشاوران املاک با اشاره به تاثیر سامانه خودنویس بر کم‌رونق شدن معاملات مسکن گفت: مسئولان وزارت راه و شهرسازی دائما روی تبلیغات این سامانه مانور می‌دهند و به مردم می گویند بیایید قرارداد خود را مجانی ثبت کنید. در واقع رسما به حذف دفاتر مشاور املاک ورود کرده‌اند و اشتغال جامعه در حال سرکوب شدن است. در هر بازاری، اقتصاد را واسطه می‌چرخاند. جهش تولید نیاز به مشتری دارد. این مشتری از طریق واسطه‌ها می‌آید. موضوع واسطه برای بازار مسکن به عنوان یک بازار پیشرو در اقتصاد، اهمیت مضاعف دارد.

وی اظهار کرد: با ایجاد سامانه خودنویس، اکثر مشاوران املاک به سمت ابطال جواز رفته‌اند. این مساله تبعات منفی برای بازار مسکن و اشتغال کشور دارد. با توجه به پیشران بودن بخش مسکن نیز تبعات منفی برای اقتصاد کلان خواهد داشت که در آینده خود را نشان می‌دهد.

کرباسیان خاطرنشان کرد: برخی افراد می‌گویند دلالان ملک عامل گرانی مسکن هستند. سوال بنده این است آیا افزایش هزینه ساخت نیز به خاطر عملکرد مشاوران املاک است؟ حدود سه سال قبل هزینه ساخت هر متر مربع نهضت ملی مسکن را ۲.۵ میلیون تومان اعلام کردند. در حال حاضر به گفته مسئولان این رقم به ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان رسیده است.

عضو هیات رئیسه اتحادیه مشاوران املاک تهران، نوسانات قیمت مصالح ساختمانی را در قیمت مسکن موثر دانست و گفت: وقتی قیمت مصالح ساختمانی، هزینه صدور پروانه، نظام مهندسی و دستمزد کارگر، حمل و نقل و غیره تغییر می‌کند نباید انتظار داشته باشیم قیمت مسکن تغییر نکند. حتی ممکن است در تابستان با نوساناتی در بازار مسکن مواجه شویم.

وی در خصوص پیش‌بینی بازار مسکن در ماههای پیش رو گفت: دولت اقدام خوبی را در خصوص تامین مصالح ساختمانی در طرح نهضت ملی مسکن آغاز کرده که اگر بتواند از طریق این برنامه قیمت ساخت را کنترل کند ممکن است نوسانات بازار مسکن در تابستان که فصل جابه‌جایی است نیز محدود شود.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902831

دیگر خبرها

  • کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر اجرایی شدن سامانه ستاد
  • بررسی عملکرد سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در کمیسیون اصل نود
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • بهانه‎ طلافروشان برای عدم ثبت معاملات به پایان رسید
  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • نیمی از کم‌ بارشی‌های اخیر کشور جبران شد
  • نیمی‌از کم بارشی‌های اخیر کشور با بارش‌های امسال جبران شد
  • خبر خوب هواشناسی؛ بارش‌های بهاری نیمی از کم‌بارشی‌های کشور را جبران کرد + جزئیات
  • خبر خوب هواشناسی ؛ بارش‌های بهاری نیمی از کم‌بارشی‌های کشور را جبران کرد + جزئیات