Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - ​این روزها بازار سرمایه به واسطه استقبال مردم برای بهره مندی از فرصت های موجود در این فضا داغ است و سهم برخی از کارگزاری ها مانند آگاه و مفید برای ارائه خدمات به مشتریان بیشتر است که به دنبال این امر شائبه هایی در این باره مطرح شد. در ادامه این گزارش، پاسخی شفاف به مباحث پیش آمده داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شمانیوز ، تب شیوع ویروس کرونا همزمان با داغ شدن بازار سرمایه بالا رفت و همین مسئله بسیاری از مردم را برای ایجاد کد بورسی و فعالیت در کارگزاری‌های منتخب، روانه دفاتر پیشخوان دولت کرد.
در این بین برخی از کارگزاری ها با درخواست بیشتری روبرو شدند که از جمله می توان به کارگزاری آگاه و مفید اشاره کرد؛ در این بین شائبه هایی مبنی بر سفارشی شدن ثبت نام مشتریان در این کارگزاری ها توسط دفاتر پیشخوان مطرح شد که برای رفع این ابهام به سراغ معاون روابط عمومی کارگزاری آگاه رفتیم و پاسخ این پرسش را از او جویا شدیم. در ادامه بخشی از این گفتگو را می خوانید.
در یک برهه زمانی تقاضا برای دریافت کد بورسی به شدت افزایش یافت و این امر با شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا در تلاقی قرار گرفت و به دنبال این مساله عمده کارگزاری ها از سرویس خارج شدند؛ به این معنی که تمرکز خود را برپایه خدمات نگهداشت برای مشتریان قدیمی بردند.عمده دفاتر پیشخوان سراسر کشور که خدمات سجام را انجام می دادند، در پاسخ به تقاضای مشتریان، پنلی را راه اندازی کردند؛ فعالیت با پنل برخی از کارگزاری ها از جمله مفید و آگاه آسان تراست و دفاتر پیشخوان تمایل بیشتری بر استفاده از پنل این کارگزاری ها داشتند.
همچنین از آنجایی که مشتریان در استفاده از پنل کاربری کارگزاری های آگاه و مفید با کمترین مشکل و اختلال روبرو می شدند و به همین واسطه مشتریان کمترین مراجعه به دفاتر پیشخوان خدمات دولت را برای رفع مشکلات رایج داشتند. بر همین اساس دفاتر پیشخوان ترجیح دادند برای به حداقل رساندن مراجعات حضوری مشتریان، کارگزاری های مفید و آگاه را به دلیل ارائه خدمات بهینه، به مشتریان معرفی کنند.
در ادامه این گفتگو معاون روابط عمومی کارگزاری آگاه به خدمات ویژه و انحصاری این کارگزاری ها اشاره کرد و گفت: تخفیف کارمزد معاملاتی، امکان استفاده از بسته های اعتبار معاملاتی، خدمات آموزشی، تعدد شعب در سراسر کشور و ... باعث شده مشتریان و افرادی که درصدد ورود به بازار سرمایه هستند، کارگزاری آگاه را به عنوان انتخاب اول خود لحاظ کنند.
هم اکنون بیشترین تعداد شعبه در سراسر کشور متعلق به کارگزاری آگاه است؛ به طوری که این کارگزاری نزدیک به 100 شعبه در سراسر کشور دارد.
خدمات بهتر، رضایت مشتریان قبلی و کاربری آسان پنل معاملاتی برای مشتریان، از جمله عوامل معرفی کارگزاری آگاه توسط دفاتر پیشخوان به مشتریان است. این امر شبهه سفارشی شدن کارگزاری های آگاه و مفید در دفاتر پیشخوان را رد می کند. سرویس دهی و ارائه خدمات به مشتریان خرد از جمله برنامه های کارگزاری مفید و آگاه در سال های اخیر بوده است. تعدد شعب در سراسر کشور سبب شده تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.
اما مسئله دیگری که ما را برای گفتگو به کارگزاری آگاه کشاند، موضوع بروز اختلال در سامانه این کارگزاری در روزهای ابتدایی تیرماه سال جاری بود که معاون روابط عمومی کارگزاری آگاه نیز در پاسخ به این امر توضیح داد؛
بی تردید این اختلال عمدی نبوده؛ مشکل اختلال در سیستم این کارگزاری در سوم تیرماه ایجاد شد و توضیحات مربوط به این مسئله به صورت شفاف در فضای رسانه منتشر شد.
با توجه به آگاهی از این مسئله که اطلاع رسانی شفاف درباره دلایل اختلال در سامانه کارگزاری آگاه (از بین رفتن یکی از سیستم های سخت افزاری) می تواند بر روان مشتری تاثیر بگذارد، اما به دلیل حرکت در مسیر رسالت اصلی این کارگزاری مبنی بر ارائه اطلاعات شفاف به مشتریان این امر از همان زمانی که رخ داد اطلاع رسانی شد.
ظرف سه روز پس از ایجاد اختلال در سامانه به همه مشتریان کارگزاری در سراسر کشوراعلام شد که درصورتی که تقاضای انجام معاملات در این بازار را دارند می توانند با شعب کارگزاری برای انجام معامله تماس بگیرند.
معاون روابط عمومی کارگزاری آگاه در ادامه گفتگو با اشاره به فعالیت واحد کال سنتر کارگزاری آگاه، اضافه کرد: فعالیت این واحد در روزهای اختلال و در راستای پاسخگویی به مشتریان فعالیت خود را با ظرفیت بیشتری انجام داد. با توجه به اینکه تعداد تماس ها در روزهای اختلال سامانه افزایش یافت، تعدادی از پرسنل دیگر واحدها به واحد کال سنتر ملحق شدند.
تلاش شد 70 تا 80 درصد نیاز مشتریان پاسخ داده شود و در روزهای بعد سایت های جانبی این کارگزاری فعال و این اختلال کنترل شد؛ به طور کلی کمتر از یک هفته این مساله مدیریت و کنترل شد و برای انجام معاملات مشکل خاصی وجود نداشت.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دفاتر پیشخوان سراسر کشور کارگزاری ها آگاه و مفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۹۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد

‌به گزارش خبرگزاری مهر، شیوه‌نامه «خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی» در راستای اجرای راهکارهای نهم و دهم از مأموریت هفتم قوه قضائیه در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، در تاریخ ۱۱ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳، به تصویب رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور رسید.

راهکارهای نهم و دهم سند تحول در راستای تحقق مأموریت هفتم قوه قضائیه (حمایت از حقوق مالکیت اشخاص) عبارت است از: ارائه الکترونیکی تمام خدمات ثبتی از طریق «سکوی خدمات دیجیتال ثبتی» و «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» و الزام به استفاده از امضای الکترونیکی برای دریافت خدمات ثبتی و ارائه غیرحضوری تمامی خدمات ثبتی قابل ارائه در دفاتر اسناد رسمی از طریق سکوهای بخش خصوصی و با تائید حضوری (در محل دفترخانه یا به صورت سیار خارج از آن) یا غیرحضوری توسط یکی از سردفتران اسناد رسمی با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط.

متن شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی

در اجرای راهکارهای (۹) و (۱۰) از مأموریت ۷ (مربوط به حمایت از حقوق مالکیت اشخاص) مسند تحول و تعالی قوه قضائیه مصوب ۱۴۰۳/۱/۷ ریاست محترم و مالی قوه قضائیه و توجه به ظرفیت مقرر در فراز (ج) ماده ۶۷ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور و فراز الفاز ماده ۶۸ همان قانون و ماده ۶۵۵ قانون آئین‌نامه دادرسی کیفری و نیز بند ج از ماده ۴ آئین‌نامه توسعه خدمات الکترونیک دستگاه‌های اجرایی به شماره ۲۰۶/۹۳/۷۷۴۰- ۹۲/۶/۱۰ مصوب ۱۳۹۳ شورای‌عالی اداری و توجهاً به عمومات قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲ به منظور سهولت و دسترسی سریع عموم مردم به خدمات غیر حضوری قابل ارائه در دفاتر اسناد رسمی، شیوه‌نامه خدمات غیر حضوری دفاتر اسناد رسمی به شرح زیر ابلاغ می‌شود:

بخش اول: درخواست غیرحضوری تنظیم اسناد رسمی و سایر خدمات ثبتی

ماده ۱- با راه‌اندازی سامانه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی در (سکوی کاتب) کلیه درخواست‌های تنظیم اسناد رسمی و خدمات ثبتی به دفترخانه از سامانه سکوی مزبور پذیرش خواهد شد.

ماده ۲ - سردفتر مکلف است به محض دریافت درخواست نسبت به بررسی پذیرش یا عدم پذیرش درخواست غیرحضوری تنظیم سند یا سایر خدمات ثبتی اقدام نماید.

تبصره ۱- در صورت عدم پذیرش درخواست سردفتر مکلف است در اجرای ماده ۲۰ قانون دفاتر اسناد رسمی با ذکر علت مراتب را زیر درخواست مربوطه درج نماید. در این صورت متقاضی امکان ویرایش درخواست را خواهد داشت.

تبصره ۲ - در صورت نقص مدارک یا نیاز به اطلاعات و مدارک تکمیلی سردفتر مکلف است اطلاع‌رسانی لازم موارد نقص را به‌صورت جامع زیر درخواست مربوطه به متقاضی اعلام نماید. متقاضی باید از طریق سکوی کاتب نسبت به تکمیل مدارک و رفع نقص اقدام کند.

تبصره ۲ - چنانچه پس از پذیرش درخواست تنظیم سند و انجام سایر خدمات لبنی امکان‌پذیر نباشد سردفتر باید علت را مطابق تبصره ۱ زیر درخواست درج و اعلام کند.

بخش دوم: تنظیم غیر حضوری اسنادرسمی و سایر خدمات ثبتی

ماده ۳ - ثبت کلیه اسناد و خدمات ثبتی قابل ارائه با احراز هویت الکترونیک و استفاده از امضای دیجیتال و بدون مراجعه حضوری، متقاضی در دفتر اسناد رسمی امکان‌پذیر است.

تبصره - استاد و خدمات ثبتی قابل ارائه با اعلام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و درج از طریق سکوی کاتب تعیین می‌شود.

ماده ۴ - سردفتر به محض احراز هویت الکترونیک از طریق سکوی کاتب و امضای دیجیتال توسط متقاضی یا اصحاب سند نسبت به تأیید نهایی اقدام می‌نماید.

تبصره ۱ - توجهاً به اطلاق و عموم واژه «امضا» در عبارت «امضای شخص یا اشخاص» مندرج در تبصره ۱ ماده ۷ قانون جامع حدنگار مصوب ۱۳۹۳ به امضای فیزیکی و نیز دیجیتال تأیید نسخه پیش‌نویس باید توسط اصحاب سند از طریق سکوی الکترونیک خدمات ثبتی کاتب انجام و ملاک عمل برای اخذ شناسه یکتا توسط سردفتر است.

تبصره ۲- اطلاعات مربوط به تأیید الکترونیک متقاضی اصحاب سند در نسخ پشتیبان و نهایی سند درج می‌شود.

ماده ۵- پرداخت کلیه هزینه‌های متعلقه توسط متقاضی، از طریق سکوی الکترونیک خدمات ثبتی (کاتب) به صورت الکترونیک انجام می‌پذیرد.

ماده ۶ - متقاضی ارائه خدمات غیر حضوری بعد از پذیرش درخواست نیز در هر مقطعی می‌تواند ادامه فرآیند را به صورت حضوری در همان دفترخانه پیگیری و انجام دهد در این صورت هزینه‌های وصولی بابت ارائه خدمات غیر حضوری مسترد نخواهد شد.

ماده ۷ - فرآیند اطلاع‌رسانی خدمات موضوع این شیوه‌نامه از طریق سکوی کاتب انجام می‌پذیرد.

ماده ۸ - نظارت بر اجرای صحیح این شیوه‌نامه بر عهده معاونت امور اسناد معاونت توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی دفتر مدیریت عملکرد و بازرسی و کانون سردفتران و دفتریاران است.

کد خبر 6097597 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • بنو و پرداخت مبلغ محکومیت سنگین!
  • ۱۶۰۰ روستای کردستان از ارتباط پایدار و با کیفیت برخوردار هستند
  • راهنمای طراحی و چاپ حرفه ای کاتالوگ در چاپخانه تهران
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • افتتاح چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در شهر قروه
  • دادستان کرمان خواستار ارتقا خدمات دفاتر قضایی شد
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد 
  • چهارمین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهر قروه افتتاح شد
  • افزایش دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان